JORG ZUPAN GASI ATELJE Ljubljanski progesivni fine dining restoran zamjenit će novi koncept s istom ekipom na istoj lokaciji
NOVI SLUČAJ EKO SEVER? Zagrebačka Tvornica zdrave hrane Biotrgovina prodaje potpuno isti proizvod kao Lidl. Katkad i s Lidlovom etiketom
U srijedu je u Esplanadi održan En primeur graševina, koje su vrlo dobre. Ali slavonski cabernet franc mogao bi biti genijalan
Zagrebački GOAT mijenja značenje pojma pizza iz dostave. Njihova pala romana Brutal jedna je od ukusnijih pizza u Zagrebu uopće
Vlasnik Meat the Kinga Tihomir Smoljanec otvara mesni restoran BUT u prostoru prvog izdanja Soli Mate Jankovića
Je li vrijeme da i hrvatski restorani u menijima objave koliko kalorija sadrži pojedino jelo? Primjer američkog lanca Morton’s
Novi Zinfandelovov meni najtvrđi je unatrag desetak godina. I jedan od najboljih. A vinska karta sadrži 98 godina star Chateau d’ Yquem
Nuićev Trnjak iz 2018. dosta je impresivan primjer vina od autohtone dalmatinske sorte koja bi mogla postati senzacija
ESPERIT ROCA Braća Roca lansirala su svoju liniju nadrealističkih destilata od zemlje, starih knjiga, cvijeća, kakaovca…
Clooneyjeva tekila Casamigos najprodavanije je celebrity alkoholno piće na svijetu. Ni Kendall Jenner ne stoji loše
Restorani moraju uvesti mogućnost ostavljanja napojnica na kartice. Nadajmo se da će ‘zakon o napojnicama’ to omogućiti
Jeffrey Vella, chef godine Kulta Plave Kamenice priprema koncepte za više novih restorana u Zagrebu i Istri