Noel je uveo novi sustav menija za ručak. Kažu da idu izvrsno

Zagrebački Noel među prvima u Zagrebu i Hrvatskoj uveo je tipičan zapadnjački sustav dnevnih jelovnika za ručak. Jelovnik za ručak košta 190 kuna i sastoji se od couverta, dvije opcije za predjelo, dvije za glavno jelo i dvije za desert. U utorak su se za predjelo kuhale juha od čičoka sa souffleom od gusjih jetara i sporo poširano jaje s krumpirom i špinatom. Kao glavno jelo Noelova je kuhinja pripremala teleću piccatu s raguom od rajčice i tagliolinima, te lososov file u umaku od vrganja s gnudima, da bi na kraju objeda gosti mogli birati između panna cotte s kruškom i deserta od komorača, naranče i čokolade. Meni za ručak zaista jest dnevni, jer se mijenja svaki dan, a ni jedno od slanih jela ne nalazi se na Noelovom a la carte jelovniku. U utorak za ručak Noel je bio pun. Za srijedu već imaju stotinjak rezervacija i u dnevnom i u večernjem terminu, dok je Krugova večera u četvrtak odavno rasprodana. Ljudi ozbiljno i profesionalno rade.

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

LISTE, RECEPTI...

VIEW ALL

KLASA 2017. Četiri zagrebačka fine dining restorana koji zaista zaslužuju tu oznaku

Fine dining, ukratko, podrazumijeva visoku razinu svih aspekata…

U Zagrebu nema nijedne vrhunske roštiljarne. Evo 5 solidnih

Roštiljarne su unatrag šest ili sedam godina-što se,…

Airbnb ima 25 posto veću tržišnu vrijednost od Hiltona. Budućnost hotelijerstva postaje jako zanimljiva

Agencija Bloomberg procijenila je tržišnu vrijednost Airbnb-a na 30…

5 dobrih zagrebačkih zalogajnica gdje ne morate potrošiti više od 10 eura (s pićem)

Jeftina restoranska hrana ne mora biti sinonim za…

5 najboljih stvari koje su se dogodile na zagrebačkom adventu 2016.

U petak oko 11 navečer Takenokovi su konobari…

LJETNI KOKTELI S MJEHURIĆIMA Barmen Darko Uremović preporučuje Tomca, Šembera i Veuve Cliquot Rose

Čak i ako ste puritanac po pitanju šampanjaca…