Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

PREPORUČUJEMO Baci Perugina Gusto Amaretto neobično su ukusni industrijski čokoladni bomboni

Baci Perugina spada među ikone talijanske konditorske industrije. Baci je toliko popularan brend da je AlItalia svojedobno jedan od svojih Boeinga obojala u Baci plavu. Baci proizvodi Perugina, velika tvornica čokolade osnovana u umbrijskom gradu Perugi 1907. godine.

Čokoladni bomboni Baci prvi su se put pojavili na tržištu još 1922. a Perugina je prešla ocean uoči Drugoga svjetskog rata, kad je otvorila butik na Manhattanu. Godine 1988. Peruginu je kupio Nestle, jedan od najvećih prehrambenih konglomerata na svijetu. Perugina danas zapošljava više od 600 radnika i proizvodi široku paletu čokolada i slatkiša. O

vih smo dana prvi put probali Baci Gusto Amaretto, bombone koji se na web trgovinama reklamiraju kao idealan božićni dar. Baci Gusto Amaretto imaju okus amaretta, punjeni su sjeckanim bademima i cijelim lješnjacima i preliveni crnom čokoladom Louisa, nazvanom po jednoj od utemeljiteljica Perugine. Baci Gusto Amaretto odličan je proizvod u žanru masovne industrijske čokoladne konfekcije.

Sama je čokolada sasvim korektna, dok je punjenje teksturalno raznoliko, s hrskavim i kremastim elementima i finom međuigrom gorkog i slatkog, koja je zaokružena vrlo snažnim okusom amaretta, badema i lješnjaka. Aftertaste je vrlo dug i gotovo marcipanski. Baci Gusto Amaretto ubraja se među bolje čokoladne bombone koji se prodaju u hrvatskim supermarketima.

Kutijica s 12 Baci Gusto Amaretto čokoladica (150 grama) košta osam eura. Bili bismo sretni i ponosni kad bi Kraš mogao proizvesti bilo što takvog ranga kvalitete i toliko čistih i ugodnih okusa.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.