Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Time uvodi bento box ručak, all you can eat sushi za 200 kuna i novu vinsku kartu

U ovo doba godine ozbiljni restorani prezentiraju sve što mogu ponuditi u prosincu, najboljem restoranskom mjesecu u godini. Pa je tako i zagrebački Time ovog tjedna predstavio čitav niz atraktivnih dodataka svojoj standardnoj ponudi.

All you can eat sushi ponedjeljkom navečer za 200 kuna koji uključuje najfiniju plavoperajnu tunu iz Jadrana, fenomenalna je vrijednost za novac.

Ne znamo ni jedno drugo mjesto parsto kilometara uokolo gdje možete pojesti neograničenu količinu nigirija od plave tune za novac koji vam inače može kupiti tek pet ili šest nigirija od tora.

Za ručak je Time, pak, uveo bento boxove koji koštaju između 80 i 160 kuna. Ovi veći dovoljni su za dvoje, tako da Timeov bento također predstavlja jako dobru vrijednost za novac: bento boxovi sadrže i vrhunsku tunu, i dobro složene sushi rolice.

Istodobno s promjenama u ponudi hrane, Time je uveo novu kartu gin tonika, sa skoro sedamdeset ginova (većina košta 35 do 40 kuna po točenju) i desetak tonika.

Ugledni sommelier Mario Meštrović potpisuje novu vinsku kartu, bogatiju i logičniju nego dosad, dok se izbor piva povećao Pozojem, klasičnom hrvatskom IPA-om. Time žestoko radi i stalno se mijenja. Što je presudno za uspjeh modernog restorana.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.