Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Pelegrini uvodi tasting menije i seatinge, kažu da žele stvoriti bolje iskustvo za goste i točnije prenijeti svoju filozofiju

pelegrini-glavna

Šibenski restoran Pelegrini, dobitnik ovogodišnje nagrade Dobri restorani kao najbolji restoran u Hrvatskoj, od ovoga ljeta mijenja koncept. Kako je osnivač i glavni chef Rudolf  Štefan najavio svom u članku na Kultu Plave Kamenice, Pelegrini uvodi tasting menije i seatinge.

“Ono na čemu neprestano radimo jest dizanje kvalitete doživljaja kojeg pružamo našem gostu. Današnji gost od restorana traži puno više od “prehrane”. Upravo taj neopipljivi element jest ono što čini razliku. Svjetski trendovi govore da odlazak u restoran mora biti experience”, napisao je Štefan, “Mi se također trudimo svakom gostu pružiti jedinstveni doživljaj. Upravo zbog toga, od ovog ljeta krećemo s pomalo drugačijim konceptom. Imat ćemo dva servisa – ručak i večeru; s time da ćemo ručak tijekom ljetne sezone služiti u minimalno tri slijeda kako bi svaki gost mogao dobiti priliku da shvati našu filozofiju”.

Pelegrini je na svojoj Facebook stranici objavio da od 1. lipnja do 30. rujna ručak poslužuje od 12:00 do 14:30 i restoran će za ručak  biti otvoren do 15:00. Gosti će na raspolaganju imati tasting menije od 3 i 6 slijedova ili će moći odabrati chefov tasting meni. Rezervacije za večere primat će od 18:30 sa zadnjim seatingom od 21:00 a restoran će raditi do ponoći. Gosti će imati na izbor à la carte ili chefov tasting meni. 

“Svjesni da moderni gost danas očekuje više od hrane i da razliku čini taj neopipljivi element…Zato gostima ovoga ljeta želimo predstaviti ponešto drugačiji koncept s kojim će lakše razumjeti našu filozofiju”, stoji u objavi Pelegrinija.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.