Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Policija tvrdi da je sestra vlasnika Beef Shopa svom bratu Miši Pešiću ukrala 360 tisuća eura

beef-shop

Šibenčanin Milovan Mišo Pešić prije desetak je godina pokrenuo Beef Shop, tvrtku za uvoz odležane govedine . Gospodin Pešić prvo je privukao pažnju javnosti dostavnim kombijima oslikanim arkadijskom pin up figurom njegove supruge koja u ruci drži neki komad govedine.

Na web stranici Beef Shopa iznad slike više manje gole Pešićeve supruge pisalo je, doslovno, Što je meso? Bila je to jedna od najnekusnijih reklama u povijesti hrvatske mesne industrije. Lani se., međutim, gospodin Pešić koji uvozi i steakove američke farme Creekstone, našao u mnogo neugodnijoj obiteljskoj situaciji. Pešić je prvo javno u razgovoru za medije optužio vlastitu sestru da je s računa tvrtke neovlašteno skinula oko tri milijuna kuna.

Vlasnik Beef Shopa zatim je slučaj predao policiji. Slobodna Damacija danas je izvijestila da je šibenska policija optužila Pešićevu sestru, 54-godišnju Vesnu Slavicu, za niz nepravilnosti u gospodarskom poslovanju kojima je Pešićevu firmu Musculus Caro oštetila za 360 tisuća eura. Moramo priznati da ne pamtimo ovakav slučaj optužbi za krađu unutar obiteljskog biznisa na hrvatskoj gastronomskoj sceni. Beef Shop ima više trgovina po cijeloj Hrvatskoj, a kao veletrgovac steakovima opskrbljuje velik broj hrvatskih restorana.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

})