Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Aura je u četvrtak navečer u beach baru D’Or kraj Funtane priredila atraktivni Lemon Summer Party posvećen Limoncellu, Karbunu i kraju ljeta

U četvrtak navečer poznati klub D’Or bio je prepun uzvanika, koji su došli na jednu od spektakularnijih zabava održanih ovoga ljeta u cijeloj Istri. Aura iz Buzeta, najveća istarska destilerija, u beach baru kraj Funtane organizirala je Lemon Summer Party u čast Limoncella i završetka ljeta.

“Došlo nam je više od 90 posto gostiju kojima smo poslali pozivnice,” rekao nam je Aurin vlasnik Mišel Sirotić. Takav je odziv prilično nevjerojatan: svi koji se bave organizacijom evenata znaju da prosječno četvrtina pozvanih nikad ne dolazi. No, Aura, privatna destilerija koja zapošljava više od stotinu ljudi, u zadnjih je nekoliko godina zaista eksplodirala i postala jedno od najpoznatijih i najpopularnijih imena na hrvatskoj sceni jakih pića što se, eto, manifestiralo i u velikoj gužvi u D’Oru.

Aurin Limoncello i Orancello miješali su se sa spritzevima u ambijentu koji su, prema ideji poznatog istarskog dizajnera Borisa Ružića, definirali limuni i bijeli dress code.  Limoncello, ultrapopularni tradicijski liker s juga Italije, relativno je novi dodatak Aurinom portfoliju; Aurin je Limoncello prilično brzo stekao veliku popularnost što je i normalno, jer je riječ o izrazito komunikativnom piću s lako prepoznatljivim elementima nostalgičnog lifestylea iz vremena filmova Praznika u Rimu i La Dolce Vite.

Limoncello je u samo godinu dana otkako se pojavio na tržištu stigao osvojiti više međunarodnih priznanja. Osim Limoncella, na Lemon Summer Partyju točio se Aurin renomirani gin  Karbun koji je dosad osvojio jedanaest zlatnih medalja na različitim svjetskim natjecanjima.

Na Lemon Summer Partyju nastupile su violončelistica Ana Rucner i plesačice zagrebačkog Mint cabaret showa. Dekadentna zabava u beach baru D’Or dobar je primjer atraktivnog i modernog promoviranja jakih pića, na što u Hrvatskoj baš i nismo navikli ne računajući tek jake strane brendove. 

Aurin Lemon Summer Party utoliko je efektan iskorak koji se može pokazati važnim za promotivne strategije cijele hrvatske industrije destilata.

Fotografije/Dean Majkić i Manuel Paljuh

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.