Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

SPEKTAKL U MANU2 Jeffrey Vella i Hrvoje Kroflin 4. ožujka kuhaju na vinskoj večeri velikog Joška Gravnera

mano2-gravner-g

Zagrebački restoran ManO2 4. ožujka priređuje jedinstvenu vinsku večeru. Chef rovinjskog Cap Aurea i izvršni chef Maistre Jeffrey J. Vella pridružit će se manovu chefu Hrvoju Kroflinu na četveroručnoj večeri posvećenoj vinima velikog Joška Gravnera. Gravnerova vina koja će pratiti sedmoslijedni meni predstavit će njegova kćer Mateja Gravner.  

Joško Gravner iz Oslavja, sela na talijanskoj strani Brda, jedan je od najznačajnijih svjetskih vinara. gravner je izmislio značajan  segment današnje globalne vinske scene koju čine dugo macerirana neintervencionistička vina. Gravner je de facto izmislio oranže iako sam ne voli koristiti taj izraz, on ih naziva jantarnim vinima.  

Joško Gravner jedan je od glavnih ideologa prirodnih vina i neintervencionističkog pristupa u podrumu. Njegovi vinogradi su u uzoran primjer prirodnog pristupa, njegov podrum gotovo da ne troši struju. Gravnerova vina imaju monumentalan karakter, potpuni autoritet, strogu eleganciju i nepogrešiv su izraz svoga terroira. Kušanje Gravnerovih vina uz kuhanje chefova poput Velle i Kroflina siguran su spektakl.  

Gravner, Vella i Kroflin u Manu2

Subota, 04. ožujka u 19:00

ManO2, Radnička cesta 50

Cijena 240 eura

Rezervacije  na 016430535 ili mano2@mano.hr

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.