Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Lepi Dečki iz Čakovca svoju kolaboraciju s Letom3 promoviraju kao eurovizijsko pivo ŠČ! Nadamo se da je bar malo bolje od pjesme.

Lepi Dečki su solidna međimurska craft pivovara. Ne baš vrhunska, ali svakako solidna. Let 3 svojedobno je bio jedan od tri najbolja i svakako najprovokativniji hrvatski rock band. Danas su šefovi Leta 3 česti gosti u mainstream obiteljskim programima nacionalnih televizija, što potvrđuje da najvažniji stih najvažnije pjesme grupe The Who, My Generation, katkad treba shvatiti ozbiljno (iako ne i doslovno).

Lepi dečki prije nekoliko su godina s Mrletom iz Leta 3 surađivali na pivu ŠČ!, niskoalkoholnom blond aleu koje sada kad Let 3 s pjesmom Mama ŠČ! odlazi na Euroviziju dobilo masovnu promociju u mainstream medijima. Američki Rolling Stone nedavno je objavio listu najgorih albuma uglednih izvođača rock glazbe. Kad bi netko kompetentan u Hrvatskoj sastavio listu najgorih pjesama uglednihdomaćih rokera, Mama ŠČ! bi se lakoćom plasirala među prvih pet. Nadamo se da je pivo barem malo bolje od pjesme.

Fotografija/Youtube Screenshot

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.