Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Danas se otvorio Batak u Puli, prvi izvan Zagreba. A od srijede svi Batkovi restorani toče vina šampionskog Zlatnog brda po posebnim cijenama

batak-pula

U ponedjeljak 30. siječnja otvoren je Batak u Pula City Mallu. Riječ je o prvom Batku na moru i o prvom izlasku najvećeg hrvatskog restoranskog lanca izvan Zagreba. Otvorenjem Batka u Puli počinje ekspanzija ovog brenda modernih roštiljarni na Jadranu.

batak-pula-3

Do početka ljeta Batak bi se trebao otvoriti u Zadru, Rijeci i Splitu, i narasti na ukupno osamnaest restorana. A u srijedu 1. veljače u svim Batkovim restoranima počinje promocija baranjske vinarije Zlatno brdo, čiji je Gold Cuvee na lanjskim Decanterovim Svjetskim nagradama osvojio zlatnu medalju i 96 bodova, samo bod manje od platinaste.

batak-pula-2

medalje. Batak će točiti tri vina Zlatnog brda; Graševinu, Cabernet sauvignon i raskošni, slatki Sivi pinot iz izborne berbe, po posebno povoljnim cijenama. U Batkovim mjesečnim vinskim promocijama dosad su sudjelovali mnogi hrvatski, ali i regionalni prestižni brendovi poput Simčiča , Barova i Bele vode.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.