Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Igor Čimbur i Antonio Franja u Rovinju otvaraju mali hotel Tre porte

tre-porte

Mlađi veterani zagrebačkog ugostiteljstva Igor Čimbur (B35, Hanami, SoHo) i Antonio Franja (Fugu and Olive) uskoro otvaraju mali hotel u Rovinju. Hotel se zove Tre porte i ima šest dvokrevetnih soba. Sudeći po fotografijama na njihovu Facebooku, sobe su uređene ugodno i privlačno. U sklopu hotela otvorit će se i tapas bar, s puno talijanskih i istarskih malih jela, Vlasnici planiraju tijekom ljeta organizirati gostovanja poznatih hrvatskih chefova,dok će se vinska karta temeljiti na vinima mlađih istarskih vinara proizvedenima od autohotnih sorti. 

Tre porte otvara se 1. travnja, uoči Uskrsa, dok će tapas bar početi raditi 15. svibnja. Tre porte smješten je u starom povijesnom dijelu Rovinja, koji je zapravo idealan za male  butikne hotele. Melegran je dobar primjer skromnog, naizgled neambicioznog pokušaja stvaranja hotela koji će se pokušati uklopiti u život lokalne zajednice: Melegran je za samo dvije godine prerastao u prepoznatljiv brend koji gostima doista  pruža slikovito iskustvo starog Rovinja.

Angelo d’Oro još je prije dvadesetak godina uspostavio žanr hotela unutar rovinjskih palača. Stoga bi i Tre porte, bude li se profesionalno vodio, mogao biti prilično uspješan. Vlasnici Tre porte moraju znati da većina rovinjskih gostiju traži visoke hotelske standarde: Rovinj je jedan od stalnih šampiona hrvatskog turizma, s barem tri hotela s pravih pet zvjezdica, jednim vrlo dobrim obiteljskim resortom, par privlačnih butiknih hotela i Michelinovim restoranom.Tko god otvara  bilo što pretencioznije u Rovinju treba biti svjestan da očekivanja nisu mala, i da su kriteriji stroži nego u većini drugih hrvatskih ljetovališta.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.