Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Nakon što je Čipi Čips postao Chio Čipi čips, i Franckov kikiriki postao je Nutline kikiriki

Da bi preživio slom Agrokora, Franck je morao prodati Čipi Čips njemačkom Intersnacku. Budući da je Intersnack vlasnik međunarodnog branda čipseva Chio, Čipi Čips je dobio nadimak Chio, čime je na simboličan način dokrajčena povijest jednog od jačih brendova hrvatske prehrambene industrije.

Suradnja Intersnacka i Francka nije stala na čipsu. U našim su se trgovinama pojavile vrećice tradicionalnog Franckova kikirikija sa zelenom egidom Nutline. Dakle, i jedan od najpoznatijih Franckovih proizvoda dobio je Intersnackovo ime.

Nutline je inače linija grickalica koja nastoji promovirati nutricionističke prednosti badema, indijskih oraha i drugih orašastih plodova. Franck zasad s egidom Nutline pakira kikiriki, pistacije, bademe, indijske oraščiće, Party Mix i Happy Mix.

Dakle, cijeli Franckov program snackova sada je kobrendiran sa Intersnackovim Nutlineom. Kod nas se prodaju i Nutlineove grickalice koje nemaju veze s Franckom, poput zelenih vrećica prženih badema i indijskih oraha proizvedenih u Poljskoj koji su prilično  ukusni.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.