Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Elon Musk je lansirao Tesla tekilu. Boca košta 1600 kuna

tesla-tekila-g

Sve je počelo prije dvije godine s prvotravanjskom šalom. U proljeće 2018. dok se pričalo da je Tesla u bankrotu, Elon Musk je 1. travnja na Twitteru objavio fotografiju na kojoj glumi leži kraj Modela 3 onesviješten od pijanstva “sa sasušenim suzama na obrazima, okružen bocama Teslaquile”.

Izgledalo je kao zafrkancija, ali malo poslije toga CNBC je objavio da je Musk stvarno zaštitio brend Teslaquila, na što je on objavio fotografiju “približnog opisa” proizvoda. Dvije godine nije se čulo gotovo ništa. Da bi se ovoga tjedna na tržištu pojavile boce premium tekile brenda Tesla, po cijeni od 250 dolara. Boce se izrađuju ručno, u obliku munje, i jedan kupac može dobiti najviše dvije boce. Tekilu destilira Nosotros Tequila i trenutno se može nabaviti samo u Americi. Još jedna provokacija Elona Muska koja neće zabavljati samo društvene mreže nego i kolekcionare. 

Premium tekile sve su traženije, posebno specifične, perfektno destilirane tekile iz malih destilerija koje se proizvode u ograničenim serijama. Čini se da su tekile među celebrityjima i dalje jako privlačan statusni simbol iako trend zanimanja za njih polako opada.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.