Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Noel 10. svibnja gostuje u porečkom Spinnakeru u sklopu programa festivala Poreč Wine Nights

noel-porec

Noel, jedini zagrebački restoran s Michelinovim zvjezdicom, uljepšat će porečke Wine Nights. Festival Wine Nights je vinska i gastronomska manifestacija koja se u Poreču održava od 4. do 11. svibnja. Wine Nights organizira velika hotelska grupa Valamar, a jedan od najvažnijih događaja ovogodišnjih porečkih vinskih noći svakako će biti gostovanje Noela u prestižnom porečkom restoranu Spinnaker.

WINE NIGHTS 4. svibnja na porečkoj rivi počinje maratonski istarski vinski party

wine-nights-g

Noelov chef Goran Kočiš i glavni sommelier Ivan Jug desetog će svibnja u Spinnakeru prezentirati jedan od Noelovih degustacijskih jelovnika. Noelova porečka večera počet će pastrvom s jogurtom, senfom i začinskim biljem.

noel

Slijede varijacije foie gras, pa divlja bijela jadranska riba sa šafranom i brokulom, crna slavonska svinja s divljim šparogama i tartufima te janjetina s lukom, mrkvom i narančom. Važno je naglasiti da će u Poreču nastupiti Noel Zagreb. Noel Buje otvara se sredinom lipnja u sklopu novog luksuznog hotela San Canzian, a u njemu će raditi niz poznatih protagonista hrvatske restoranske industrije.

Foto/Wine Nights i Šimun Šitum

SPINNAKER

Obala maršala Tita 15, Poreč

Info i rezervacije

+385 52 400 804 /[email protected]

aqua-panna-sidebar

index

ulje-2021-naslovnica

aviation-gin

Noel 10. svibnja gostuje u porečkom Spinnakeru u sklopu programa festivala Poreč Wine Nights

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min