Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Chiavalonova ulja ušla su u restorane slavnog njemačkog chefa Alfonsa Schuhbecka

schuhbeck

Vodnjanska obitelj Chiavalon postala je službeni dobavljač restorana slavnog njemačkog chefa Alfonsa Schuhbecka. Schuhbeck je institucija njemačke restoranske scene, celebrity chef čija grupa vodi četiri restorana, s jednom Michelinovom zvjezdicom za minhenski Alfons.

Schuhbeckov je stil kombinacija tradicionalnog bavarskog hospitalityja i lokalnih hitova moderniziranih pod utjecajem mediteranske kuhinje. Stoga je izbor ulja iz Istre (koju je Flos Olei četiri godine zaredom proglasio najboljom maslinarskom regijom na svijetu) i obitelji Chiavalon (čija je uljara, uz savudrijsku Mate, u prestižnom talijanskom izboru Il Magnifico dobila tri zvjezdice) zapravo logičan.

Chiavalon Organic Extra Virgin Olive Oil

Chiavalon Organic Extra Virgin Olive Oil added a new photo – at Schuhbeck Südtiroler Stuben.

No, ovdje nije riječ o običnoj restoranskoj transakciji. München nije samo Oktoberfest, nego jedna od jačih restoranskih scena u Europi, s ozbiljnom koncentracijom Michelinovih i nagrađivanih restorana. Suradnja s lokalnom institucijom kakva su Schuhbeckovi glavni restorani i promocija koju dobivaju suradnjom s njemačkim celebrity chefom, nije važna samo za pozicioniranje Chiavalonovih ulja, već je prilika koja bi mogla stvoriti interes etabliranih restorana za sva istarska vrhunska ulja. Kojima je prema kvaliteti i ugledu u svjetskoj maslinarskoj industriji, odavno mjesto u vrhunskim svjetskim restoranima.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.