Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Usain Bolt otvara jamajkanski restoran u Londonu

track-records-bolt

Sprinterska legenda Usain Bolt 10. listopada u Londonu otvara jamajkanski restoran s barom i loungeom. Restoran Tracks & Records otvorit će na Middlesex Streetu u istočnom Londonu.

Želi ponuditi “šnitu autentične Jamajke u srcu glavnog grada”. Restoran se,naime, nalazi blizu londonskog Cityja. O Boltovom se ulasku na londonsku restoransku scenu pričalo još u kolovozu, ali tada je bila riječ o drugom konceptu restorana od kojega je očito odustao.

Track & Records, koji Bolt otvara u partnerstvu s Kingston Live Entertainment grupom, dio je njegove istoimene franšize i četvrti njegov restoran. Druga tri rade u Kingstronu, Ocho Rios i Montego Bayu. Londonski Track & Records posluživat će klasična jamajkanska jela kao što u jerk chicken and pork ili pržena riba s maniokom. Radit će na dva kata, kao restoran i klub, interijerom će naravno dominirati Boltova memorabilija, a za reggae i dub zvukove odgovaraju neki od najboljih britanskih DJ-eva. Posebna atrakcija Track & Recordsa je kolekcija 150 rumova od kojih stotinjak s Jamajke.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.