Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Fentimans je otvorio pop-up gin slastičarnicu u Londonu. Kolače od gina i tonica poslužuju s Gin&Tonicom

Jedan od najjačih brendova tonika Fentimans odlučio se na dosta originalan način promocije, u neistraženom području. U partnerstvu s popularnom londonskom bezglutenskom slastičarnicom Pearl and Groove, u njihovu lokalu na Portobello roadu od 21. do 23. rujna otvorio je pop-up gin slastičarnicu.


Fentimans je objavio i niz recepata za kolače s ginom i tonicom, među kojima su cheesecake s ginom i tonicom s ružičastim grejpom, čokoladni tart s ginom i Fentimansovim Valencian orange tonicom i ombre s ginom i Rose lemonade.

Kolače su prodavali s koktelima, točnije s Gin&Tonicom od istih vrsta gina i tonica s kojima su kolači napravljeni. “Naši kupci vole slastice i to nas je inspiriralo da nekako spojimo dvoje Engleskih favorita, kolače i gin., “objasnila je Fentimansova direktorica marketinga Sarah Brownrigg. Pop-up je tempiran na početak nove sezone engleskog televizijskog fenomena, serijala Great British Bake Off, a Fentimans je u razvoju recepata surađivao sa Sophie Faldo, pobjednice ovog natjecanja 2017.

 

View this post on Instagram

 

🍸🍰Gin and cake at pop up gin bakery 😍😋

A post shared by Anne Kei (@anne.kei) on

aqua-panna-sidebar

index

ulje-2021-naslovnica

aviation-gin

Fentimans je otvorio pop-up gin slastičarnicu u Londonu. Kolače od gina i tonica poslužuju s Gin&Tonicom

by Kult Plave Kamenice time to read: 2 min