Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

CNN je povukao tri epizode Bourdainove serije u kojima se pojavljuje njegova partnerica Asia Argento

bourdain-argento

Talijanska glumica Asia Argento, bivša partnerica Anthonyja Bourdaina, našla se u ozbiljnom skandalu kad ju je američkiglumac Jimmy Bennett optužio da ga je 2013. seksualno zlostavljala kad je imao 17 godina. Skandal je utoliko kompliciraniji što je Asia Argento bila prva žena koja je pod svojim imenom novinarima otkrila dugogodišnja seksualna zlostavljanja u Hollywoodu zbog kojih je u zatvoru završio jedan od najmoćnijih američkih filmskih producenata Harvey Weinstein.

Dok se predvodnica holivudskog dijela #metoo pokreta bori s optužbama, CNN je odlučio ne pogoršavati kontroverzu i bunkerirao je tri epizode serije Parts Unknown u kojima Anthony Bourdain i Italiji intervjuira Asiu Argento, piše Buzzfeed. Bourdain i Argento na tom su snimanju i započeli vezu. Tri epizode s Asiom Argento nestale su sa CNN-ovog streaming servisa i glasnogovornik televizijske kuće potvrdio je da su povučene.

“U svjetlu nedavnih vijesti o Asiji Argento CNN do daljnjeg prekida emitiranje prošlih epizoda serije Parts Unknown u kojima se ona pojavljune,” stoji u priopćenju koje citira Buzzfeed. Asia Argento demantirala je sve optužbe i tvrdi da je žrtva iznude. U međuvremenu je izgubila još jedan televizijski angažman, u talijanskoj verziji X Factora gdje je bila sudac u prvih sedam epizoda aktualne sezone, piše Hollywood Reporter. Anthony Bourdain 8. lipnja je počinio ubojstvo na snimanju nove epizode serije Parts Unknown u Francuskoj. Cijelu priču pročitajte OVDJE.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.