Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Najpopularniji zagrebački tinejdžerski lokal jako je podigao ljestvicu

Kad smo pretprošlog ljeta prvi put posjetili Pani u Maksimirskoj, ondje se prodavalo tek par wrapova, tortilja čips s raznim umacima, šarene voćne limunade i nešto piva i sokova.

I sve je bilo sumanuto jeftino; čini nam se da ni jedno jelo nije koštalo više od 25 ili 30 kuna.

pani-cijene

Pani je postao instantno uspješan, osobito među tinejdžerima iz okolnih škola i gimnazija. Wrap plus limunada ili čips plus limunada, pobjedničke su kombinacije za klince.

U međuvremenu Pani je odrastao. Model posluživanja i dalje je isti: sve se naručuje i plaća za barom, hrana se dobije za maksimalno pet minuta a kartica, naravno, nema.

pani-quesadilla

Beef quesadilla

No, jelovnik se značajno povećao. Pani sada nudi wrapove u tri veličine( najskuplji je 44 kune), pa Philly Cheese Sandwich, pa cheeseburger double cheddar, quesadilla cheeseburger, pa iced latte s čokoladom ili lješnjakom i cijeli meni s jednim wrapom, limunadom, čipsom i umakom za 48 kuna.

Mjesto je i dalje beskrajno simpatično, hrana korektna za fast food, dok je izbor piva pojačan Zmajskim Pozojem. Pani je definitivno jedan od najzabavnijih i najinteligentnijih ugostiteljskih koncepata u Zagrebu. Možda je vrijeme da razmisle o franšiziranju.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.