Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Na terasi Noel Bara odsad možete i jesti neka od najpopularnijih Noelovih jela. Evo što je na meniju

Tim zagrebačkog restorana Noel prije nekoliko je mjeseci preuzeo obližnji Blok Bar u Tomašićevoj ulici, jedan od najomiljenijih gradskih kvartovskih barova. Blok bar je prvi inovativno dizajnirani bar u centru Zagreba, mjesto iz kojeg je potekao današnji Design District i koje je s godinama okupilo vjernu publiku. Nakon št0 su ga preuzeli, bar su preimenovali u Noel Bar, ozbiljno poboljšali ponudu i poslugu. S obzirom da Noel nema terasu, što im je unatoč golemoj popularnosti restorana nesporan problem, posebno ljeti, terasa Noel Bara funkcionirala je kao nužna ekstenzija za održavanje prometa i pažnje publike u sezoni sjedenja na otvorenom.

Pokazalo se da je procjena s barom bila ispravna, jer je Noel Bar zadržao većinu stare publike, dobio novu, a ovih dana dio terase otvorili su i za posluživanje hrane, čime je zaokružena prva faza projekta. Na terasi Noel Bara moći će se dobiti tipična jednostavna barska jela poput tatarskog bifteka ili cevichea od tune s čilijem i korijanderom, koja će pripremati Noelov chef Goran Kočiš sa svojim timom, ali i neka od najpopularnijih jela iz Noelovih glavnih menija.

Vegetable variations by @goran_kocis #noel #noelzagreb

A post shared by NOEL (@noelzagreb) on

Na listi su pileći consomme s tortellinima i bisque od škampa, Kočiševi domaći tagiolini s gamberima i rižoto od lignji, crna slavonska svinja s nektarinom, mariniranim celerom i heljdom, tri degustacijska menija sa četiri, šest i devet slijedova. Posebno bi zanimljiva mogla biti ponuda steakova iz Green Egga (ribeye i biftek) te posebne degustacijske vinske liste i lista Sommelier’s choice  s preporukama vina na čaše po prijateljskim cijenama, koje potpisuje Noelov sommelier i voditelj Ivan Jug. Meteo aplikacije pokazuju da nas od ponedjeljka čeka lijepo i toplo bablje ljeto, što znači da unatoč otvorenju pri samom kraju sezone, još uvijek možemo profitirati od Noelove nove terase. Hrana se na terasi poslužuje od 12 do 23 sata.

 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.