Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Mali raj, opatijski restoran koji se preuređuje u hotel s pet zvjezdica, promašio je sezonu

Mali raj stara je opatijska ugostiteljska institucija, smještena na famoznom šetalištu Franje Josipa, između Opatije i Lovrana.
Terasa Malog raja može se pohvaliti jednim od najljepših pogleda na cijeloj šetnici. Mali raj bio je prvi restoran legendarnog Josips Taribe, oca Daniele Kramarić, koji je kasnije postao čuven po vološćanskoj Amfori.
Posljednjih se dvadesetak godina Mali raj učvrstio u drugom ešalonu kvarnerskih restorana, pa je stoga logično što se Mile Sesar, sadašnji vladnik, odlučio upustiti u temeljito renoviranje tog objekta, koji treba postati hotel s pet zvjezdica.
Novi Mali raj trebao bi imati sedam apartmana, deset soba, otvoreni i zatvoreni bazen, wellness i saunu, a investicija premašuje dvadeset milijuna kuna.
Novi Mali raj trebao se otvoriti u lipnju ove godine. Međutim, kako javlja današnji Novi list, otvorenje je, zbog zakašnjenja radova, odgođeno za jesen, što je očigledno ozbiljno pogodilo investitora, koji je odlučio sada, u kolovozu, krenuti s restoranom i iznajmljivanjem šest apartmana u još nedovršenom objektu.
Riječ je o zaista neobičnoj situaciji: ne sjećamo se baš hotela koji su radili na pola, dok još nisu bili potpuno završeni.
Što je sve šteta: opatijskoj su rivijeri upravo neophodni novi hoteli s pet zvjezdica i novi ambiciozni restorani.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.