Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Chef Andrej Barbieri odlazi iz Bevande i otvara svoj restoran u Zagrebu

barbieri-glavna

Vlasnik opatijskog restorana i hotela Bevanda Zoran Maržić, danas nam je potvrdio da Andrej Barbieri više neće raditi u tom restoranu, kojeg je Minisitarstvo turizma prošlog tjedna proglasilo najboljim u Hrvatskoj.

“Andrej je u Bevandi do kraja godine, kad stiže novi šef kuhinje,” stoji u mailu što nam ga je poslao gospodin Maržić, “Andrej je vrlo uspješno odradio svoj petogodišnji mandat u Bevandi te je pridonio brojnim nagradama i priznanjima što ih je restoran dobio, pa je time osigurao važno mjesto u povijesti ovog značajnog hrvatskog restorana koji posluje od 1971. godine…Već odavno smo s Andrejom dogovorili kraj suradnje, a on, uostalom, uskoro otvara svoj restoran u Zagrebu, na čije će otvorenje doći pola Bevande, kako bismu Andreju zaželjeli sreću i uspješan posao. S novim šefom kuhinje dogovorili smo da se njegovo ime ne objavljuje do 1. siječnja 2017. godine.” piše u mailu što nam ga je danas poslao Bevandin vlasnik. Andrej Barbieri danas se nije javljao na naše telefonske pozive.

Intervju Kulta Plave Kamenice s Andrejom Barbierijem možete pročitati OVDJE

Andrej Barbieri u proteklih je nekoliko godina postao zaštitni znak Bevande i jedan od najomiljenijih hrvatskih kuhara. Vidjet ćemo hoće li novi Bevandin chef dostići njegovu popularnost. Valja, također, vidjeti hoće li Barbieri novim restoranom uspjeti osvojiti zagrebačku u sve  zaoštrenijoj konkurenciji na gradskoj kulinarskoj sceni. Novi Barbierijev restoran trebao bi se otvoriti u Kaptol Centru, u prostorima bivšeg Takenoka.

 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.