Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Burgeraj, najbolji hrvatski burger bar, na subotnjoj je proslavi 10. rođendana predstavio kućne sladolede Krema i najavio otvaranje terase

U subotu iza sedam pred Burgerajem u Staroj Vlaškoj okupilo se bar stotinjak ljudi, koji su došli na proslavu desetog rođendana najboljeg zagrebačkog i hrvatskog lokala specijaliziranog za hamburgere. Burgeraj, koji je prije dosta godina upoznao hrvatsku publiku s danas sveprisutnim smash burgerima, na veselom je rođendanskom partyju predstavio svoj novi proizvod, kućni sladoled Krema.

Fotografija/Zvonimir Ferina

Krema se zasad proizvodi u tri okusa. Probali smo odlični, vrlo kremasti, raskošni sladoled od ruže i rabarbare koju vlasnici uzgajaju u svom vrtu u Istri. Tu su još Choco Stout i sladoled od manga. Sladoledi Krema, pakirani u atraktivno dizajnirane čašice, uskoro će se naći na stalnom Burgerajevu meniju, što je važno jer Burgeraj dosad nije nudio ništa slatko. A pikantni burgeri traže slatki završetak.

Fotografija/Zvonimir Ferina

Burgeraj je na proslavi desetog rođendana najavio i otvaranje prostrane terase, tako da pješačka zona u Staroj Vlaškoj ovih dana dobiva reprezentativni gastronomski prostor. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.