Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

PRATI JELENA ZA NAJBOLJI PARTY U Katranu ovoga petka počinje Jägermeisterova festivalska turneja 2024.

Želite li znati gdje su najbolji partyji u Hrvatskoj? Pratite jelena. U zagrebačkom Katranu u petak 19. travnja počinje Journey of the stag, Jägermeisterova godišnja turneja po najboljim festivalima i partyjima u Hrvatskoj.  Pred Katranom, koji ove godine slavi 15. obljetnicu, bit će postavljena sedam metara visoka skupltura jelena. Iza Jägermeisterova jelena goste Katrana čekat će DJ duo Vanillaz koji će, najavljuju iz Jägermeistera, Lovačku sobu uroniti u boiler room iskustvo.

Osim floora otvorit će se i gaming zona, a ekipa koja se uključi u igre dobiva pravo na besplatni shot u Lovačkoj sobi. Journey of the stag nastavlja se na Sea Star Festivalu, Zagreb Music Festu, osječkom Dritu, Pine Festu, Student Day festivalu, Forestlandu, Graffitima na gradele i Beatu na moru. Datume i detalje možete pratiti na  Jägermeisterovoj stranici na kojoj je ucrtana jelenova ruta, i na njihovu  Instagram profilu

Malo je koji brend u povijesti pića, a i šire, napravio tako uspješan kroskulturalni skok kao Jägermeister. Europski biljni likeri su prilično tradicionalna, gotovo konzervativna kategorija. Jägermeister su, međutim, proslavili skejteri, DJ-evi, grafiteri, mladi barmeni, gradske subkulturne grupe koje su u njemu vidjele ono najvažnije: da se pije lako, da je ozbiljan proizvod ukusniji od većine sličnih i da se pije (uglavnom) bez posljedica.

jagermeister-liker

Jägermeister je bez greške očitao što se događa, upostavio suradnje s nekima od najtalentiranijih umjetnika i trendsettera na svakom tržištu na kojem je prisutan i s vremenom postao ne samo neizostavan brend u clubbingu, na festivalima i popularnim barovima, već i aktivni ideolog i pokretač lokalnih urbanih scena.

”Jägermeister je brend koji slavi noćni život i podržava glazbenike, umjetnike i kreativce. Usto, Jägermeister je vezan uz svoju publiku i uvijek ćete nas sresti na svim mjestima gdje se ljudi dobro zabavljaju. Ogromna skulptura jelena koja putuje Hrvatskom je atraktivan dodatak svakom dobrom festivalu, a publika ga voli i zbog šanka sa savršeno posluženim ice cold shotovima i zbog dobre zabave”, istaknula je Nadine Kramarić, Senior Brand Manager Jägermeistera za Hrvatsku.

Ove sezone Journey of the stag najavljuje niz takeovera umjetnika i influencera, backstage tura i posebnih promocija s poklonima, a pratitelji jelena na mrežama bit će povezani sa svakim partyjem kao da su tamo.  Što se dobrog partijanja tiče, dakle, za ovo ljeto ste zbrinuti, samo pratite jelena.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.