Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Robert Hromalić pokrenuo je ozbiljne slastičarske radionice. Prva je o prhkom tijestu i tartu

Tehnički najkompetentniji hrvatski slastičar, pariški đak, bivši suradnik nekih od najslavnijih francuskih slastičara poput Cedrica Groleta i Yanna Couvrera, Robert Hromalić nakon gotovo deset godina rada u Hrvatskoj prvi put otvara radionice.

Radionice su otvorene za građane, kućne slastičare, entuzijaste, ali uključuju sve detalje, tehnike i informacije radionica za profesionalce tako su pogodne i za one koji razmišljaju da se počnu profesionalno baviti slastičarstvom. U atraktivnoj kuhinji Metro centra na Jankomiru u četvrtak 18. travnja održat će se prva radionica, posvećena prhkom tijestu. Radionica prima najviše 12 polaznika. U tri sata koliko traje radionica polaznici će učiti izrađivati prhko tijesto i dvije vrste tarta, s demonstracijom najjednostavnijih tehnika za oblikovanje prhkog tijesta. 

“Za prvu radionicu, koja je neka vrsta pilota, odabrali smo prhko tijesto kao segment koji je možda nešto jednostavniji, ali sa svakom slijedećom radionicom razina će biti viša a tehnike  i recepture kompleksnije,” rekao nam je Hromalić. Svaki polaznik na kraju radionice dobiva detaljne recepte i kolače koje je izradio. S obzirom na vrlo ograničen broj mjesta, ako ste zainteresirani rezervirajte što prije.

Umjetnost prhkog tijesta i raznolikosti tarta s Robertom Hromalićem

Metro centar Jankomir

18. travnja 2024.

18:00 – 21:00

Cijena 187,50 eura

Rezervacije na robert.hromalić@lekolac.com

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.