Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Sutra izlazi novi Vinski izvještaj Kulta Plave Kamenice, najveći dosad. Više od 50 vinarija  i distributera, na više od 300 stranica

Sutra, u utorak 19. ožujka izlazi novo izdanje Vinskog izvještaja Kulta Plave Kamenice. Ovogodišnji Vinski izvještaj posvećen je važnosti vinograda i utjecaju unapređenja vinogradaskih praksi na kvalitetu vina. U novom Vinskom izvještaju predstavlja se više od 50 vinarija iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije, dok su preko svojih hrvatskih distributera zastupljene i vinarije iz Italije i Francuske.

Posebno nam je važno što i u ovogodišnjem Vinskom izvještaju pišu naši redoviti kolumisti: šampionska sommelierka, vlasnica Plavog podruma Daniela Kramarić, jedan od osnivača moderne hrvatske vinske industrije Ivica Matošević i ugledni enolog konzlultant Milan Budinski, koji je u zadnjih desetak godina proizveo niz vina nagrađenih visokim međunarodnim priznanjima. Novi Vinski izvještaj Kulta Plave Kamenice, koji izlazi u PDF formatu u na više od 300 stranica s fenomenalnim fotografijama Marija Kučere, moći će se besplatno downloadati s web stranice Kulta Plave Kamenice.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.