Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Na vratima Hard Rock Caffea piše Kyomi, Opening Soon. Bienefeld i Nikolić najavili su Zagrebu svoj dosad najveći restoran

Danas smo, poslije uobičajeno odličnog ručka u Theatriumu, prošli kraj ulaza u Hard Rock Caffe. A na vratima svojedobno najvažnijeg društvenog okupljališta u centru Zagreba ugledali smo natpis Kyomi, Opening Soon.

Kyomi je najveći dosadašnji projekt restoratera Davora Bienenfelda i chefa Vida Nikolića. Podsjetimo, Bienenfeld je od Timea napravio najuspješniji zagrebački gastrotainment restoran svih vremena, da bi zatim od Izakaye stvorio jedan od najuspješnijih  zagrebačkih kvartovskih restorana svih vremena. Vid Nikolić je, pak, čovjek koji je pola Hrvatske naučio azijskom fusionu. Kyomi je restoran koji će se prostirati na nekoliko stotina kvadratnih metara i bit će prilično luksuzan ali ne i pretjerano skup, trebao bi imati najozbiljniju vinsku kartu među svim azijskim restoranima dosad otvorenima u Hrvatskoj. 

Kyomi je zamišljen kao uzbudljivo mjesto za izlaske, s još uzbudljivijom hranom. Nadamo se da će Kyomi opravdati velika očekivanja zagrebačke i hrvatske restoranske publike. Ne znamo kad će se Kyomi točno otvoriti. Ožujak je ciljani termin, no restorani gotovo uvijek kasne.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.