Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Barmen Vjenceslav Madić Kishoni postao je direktor Odjela hrane i pića zagrebačke Esplanade

esplanade-kokteli-1

Vjenceslav Madić Kishoni od 1. lipnja obavlja posao direktora Odjela hrane i pića u Esplanadi, najboljem zagrebačkom i jednom od najboljih hrvatskih hotela. Riječ je o novoj funkciji jer je Esplanade godinama bila bez klasičnog šefa F&B-a.

Madić Kishoni na ovom će poslu blisko surađivati s glavnim direktorom hotela, Ivicom Maxom Krizmanićem. Vjenceslav Madić Kishoni renomirani je barmen s dugogodišnjim domaćim i međunarodnim iskustvom.

Gospodin Madić došao je u Esplanadu prije skoro godinu dana. Kao glavni barmen i menadžer bara značajno je poboljšao izbor jakih pića, promijenio listu koktela i bitno povećao prodaju koktela. Ovog je proljeća Kishoni promovirao i posebnu kartu niskoalkoholnih koktela. 

Esplanadin bar u zadnje je vrijeme postao jedno od najvrućih zagrebačkih mjesta za koktele.

Naravno, dužnosti direktora Odjela hrane i pića u hotelu Esplanadine klase značajno su kompleksnije i opsežnije od Kishonijeva prethodnog  posla.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.