Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Zbog dojave o bombi evakuiran je opatijski hotel Ambasador. Ambasador je u vlasništvu obitelji Lürssen baš kao i nedavno spaljeni lovranski hotel Miramar

ambasador-opatija

U ponedjeljak prije podne zbog dojave o bombi evakuiran je veliki opatijski hotel Ambasador, koji nosi dosta neuvjerljivih pet zvjezdica. Ipak, Ambasador je jedan od najvažnijih hotela za opatijski turizam.

Policija je poslije podne izvijestila da dojava nije bila lažna. Policija je, naime, u Ambasadoru pronašla sumnjivi predmet. Pošto je sumnjivi predmet uklonjen, policija je oko pola pet popodne dopustila gostima da se vrate u Ambasador.

Ambasador se nalazi u vlasništvu njemačke obitelji Lürssen, baš kao i lovranski hotel Miramar, koji je izgorio prije nekoliko dana.

Policija je ustvrdila da je požar u Miramaru podmetnut. S obzirom na incidente u Ambasadoru i Miramaru, čini se mogućim da netko sustavno napada njemačku obitelj Lürssen, najveće hotelske investitore na Kvarneru. Bilo bi zanimljivo čuti što Lürsseni misle o najnovijim događajima, koji njihov hotelski portfolio povezuju s crnom kronikom.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.