Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U petak se u Rijeci otvara Hidden, novi wine bistro chefa Neba Denija Srdoča

deni-srdoc-bistro-hidden

Chef Neba u Hiltonu Deni Srdoč ovoga tjedna u Rijeci otvara svoj novi restoran, wine bistro Hidden. Hidden će raditi od utorka do subote od 12 do 23 sata.  

Srdoč, chef Michelinova riječkog restorana Nebo, zamislio je Hidden kao bistro čiji će chefovi svakog jutra ići na riječku tržnicu, kupovati i kuhati sezonski dostupnu robu. Hrana u Hiddenu bit će usklađena s vinima, a vina će biti vrlo mnogo. Gospodin Srdoč planira sastaviti vinsku kartu od 150 etiketa, koja će uključivati i hrvatska i internacionalna vina, uključujući butelje iz Novog svijeta. Zanimljivo je da će se vina moći kupovati i za van, po povoljnim cijenama.

Deni Srdoč neće osobno kuhati u Hiddenu, Srdoč je vlasik, konceptualni začetnik i supervizor u bistrou, dok će kuhinju i servis voditi tim koji je osobno izabrao. “Želim pomoći u stručnom razvoju novih chefova, koji će se u Hiddenu moći slobodno izražavati i kreirati svoj pofesionalni put,” rekao nam je prije nekoliko tjedana Srdoč, koji ostaje glavni chef restoran Nebo u Hiltonu Costabella.

Hidden Wine Bistro

Andrije Medulića 8, Rijeka

Rezervacije na: 051 424854, info@hiddenwinebistro.com ili Instagram @hidden.winebistro

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.