Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Villa Ariston u Opatiji više nije član JRE-a Hrvatska, a osoblje nije sigurno kako će restoran nastaviti raditi 

villa-ariston

Na okupljanju pojedinih članova JRE Hrvatska udruge u Istri, predsjednik udruženja Vjeko Bašić spomenuo je kako imaju jednog člana manje jer je Villa Ariston prestala s poslovanjem. Informaciju su nam potvrdili i iz JRE.

Što točno znači da je Villa Ariston prestala s poslovanjem odlučili smo provjeriti na njihovoj web stranici i na društvenim mrežama. Na web stranici stoji kako je Villa Ariston zatvorena do kraja ožujka. Nazvali smo Ariston kako bi nas dalje uputili u situaciju, međutim rečeno nam je kako je situacija nejasna i da će više znati početkom travnja. Villa Ariston prilično je loš restoran s prekrasnim ambijentom i jednom od najboljih terasa na Kvarneru.

Ako se uistinu zatvara, ostat će upamćen po skandalu Ministarstva turizma koji ga je 2017. proglasio najboljim restoranom u cijeloj državi. Restoran je poznat po smrznutim ribama, instant vakumiranim jastozima i uvoznim mesom kao i uvoznom skutom. S obzirom na konstantni rast kvarnerske gastronomske scene u gotovo svim žanrovima, nije šokantno ako se zatvori restoran koji utjelovljuje žanr fejkanog fine dininga. 

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

Villa Ariston u Opatiji više nije član JRE-a Hrvatska, a osoblje nije sigurno kako će restoran nastaviti raditi 

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min