Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Veliki chef Hrvoje Zirojević u petak i subotu kuha u zagrebačkom klubu Pojoda

Zirojevic_foto Dean Dubokovic

Hrvoje Zirojević jedan je od najvažnijih i najpopularnijih dalmatinskih chefova 21. stoljeća. Uvijek srdačno gospodin Zirojević iz splitskog Dvora, izvan sezone prihvaća pozive da gostuje u drugim restoranima, a njegove gostujuće večere redovito su rasprodane, od Spinnakera do Baltazara.

Ovoga tjedna chef Zirojević kuha u zagrebačkom klubu Pojoda, skupa s kućnim chefom Christianom Misiračom. Pojoda je jedini zagrebački restoran zatvorenog karaktera: u Pojodi mogu jesti samo članovi kluba i njihovi gosti.

Pojoda već pola godine uspješno organizira razne izložbe, predavanja, prezentacije vina, kao i gostujuće večere. U petak i subotu, uz promociju viške vinarije Vislander, gospoda Zirojević i Misirača pripremat će višku pogaču, pastrvu na saur, konfitiranu svinjsku potrbušinu s kremom od jabuka i hrena, pastu s raguom od liganja, dimljenu skušu s komoračem i tart od maraški. Zirojevićeva večera u Pojodi košta 90 eura uključujući vino.

Foto/Dean Duboković

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.