Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Vinistra prvi put samostalno nastupa na Proweinu

prowein

Njemački Prowein jedan je od najvažnijih svjetskih vinskih sajmova. Prowein se održava u Dusseldorfu, ove godine od 19. do 21.ožujka. Vinistra je, naravno, najvažnja i najefikasnija hrvatska regionalna vinska udruga. Vinistra ove godine prvi put samostalno nastupa na Proweinu.

To znači da trinaest istaknutih istarskih vinarija, koje su se uključile u projekt Prowein, izlaže na zajedničkom prostoru sajma u Dusseldorfu. Riječ je o nekima od najvažnijih istarskih vinskih kuća. U Dusseldorfu, pod egidom Vinistre nastupaju Kozlović, Matošević, Damjanić, Medea, Fakin, Agrolaguna, Bertoša, Rossi, Benvenuti, Franković, Cattunar, Meneghetti i Pervino.

Riječ je o razumnom marketinškom potezu. Mnogi istarski gosti dolaze iz Njemačke i Austrije. Od lipnja do listopada vrlo se mnogo istarskih vina prodaje u samim vinarijama, turistima iz Njemačke i Austrije. Stoga je racionalno da se Vinistra želi izravno predstaviti njemačkom tržištu. Nadamo se da će se Vinistrin štand ubrojiti među zapaženije na Proweinu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.