Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Osam zagrebačkih policajaca otrovalo se salatom od krumpira u menzi zagrebačke Policijske uprave

policija

Zagrebom se već desetak dana širi humoristična neugodna priča o zdravstvenim problemima grupe zagrebačkih policajaca, koji su se  otrovali hranom u jednom od središta zagrebačke policije.

U četvrtak je službeno potvrđeno da se osam policajaca, od kojih su tri zatražila liječničku pomoć, otrovalo salatom od krumpira u menzi policijske postaje u Petrinjskoj 30. Petrinjska 30 najposjećenija je policijska postaja u cijeloj Hrvatskoj.

To je adresa na kojoj satima  čekamo za osobne, putovnice i druge dokumente. Kroz zgradu u Petrinjskoj 30 godišnje prođe više od pola milijuna ljudi. Utoliko je neobičnije da su baš na toj osjetljivoj lokaciji popustili policijski higijenski standardi. Zagrebačka je policija pala na krumpiru.

U literaturi  lse često spominje da krumpiri mogu postati toksični kad proklijaju Međutim, kuhani krumpir može izazvati neugodne reakcije  i ako se ne potroši u roku od 48 sati. Bilo bi zanimljivo i važno doznati koja zagrebačka ugostiteljska tvrtka kuha u zagrebačkoj policiji. Načelno govoreći, većina firmi velikih kao MUP povjerava prehranu vanjskim ugostiteljskim poduzećima.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.