Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Jeffrey Vella, chef godine Kulta Plave Kamenice priprema koncepte za više novih restorana u Zagrebu i Istri

chef-godine-2022-vella

Ovih je dana objavljen oglas za zapošljavanje u restoranu Star Anise u Vrsaru. Star Anise novi je istarski azijski fusion restoran, u vladništvu rovinjske Maistre, za koji je koncept razradio Jeffrey Vella , Maistrin izvršni chef.

Jeffrey Vella, koji kuha u rovinjskom Cap Aureu, lani je u izboru Kulta Plave Kamenice proglašen hrvatskim Chefom godine, dok je Cap Aureo, koji se ponovno otvara 14. ožujka, pobijedio u izboru za Restoran godine. Gospodin Vella koristi zimsku stanku i kako bi razradio koncepte za nekiliko novih Maistrinih restorana u Zagrebu. Maistra je prije više godina preuzela zagrebačke hotele Westin, Sheraton i Panoramu, ali u njihovoj restoranskoj i barskoj ponudi dosad nije došlo do značajnijih kvalitativnih pomaka. Što bi se ovog ljeta trebalo promijeniti.

Panorama na Trešnjevci pri kraju je s preuređenjem, koje joj je donijelo panoramski lift, i koje, među ostalim podrazumijeva novi, moderniji i uzbudljiviji pristup hrani. A zatim slijedi djelomično preuređenje Westina, koji bi se, uz ekspertizu i kreativnost chefa Velle, ponovo, poslije vrlo mnogo godina, trebao uvrstiti među gastronomski ambiciozne hrvatske hotele.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.