Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

PLAVE RIBE RASTURAJU Rovinjski Fish House surađuje s braćom Chiavalon i postaje franšiza

fish-house-chiavalon

Rovinjski Fish House je lokal ulične hrane s većim gastronomskim ambicijama. Utemeljitelj Fish Housea Jasmin Hajrula, koji je svojedobno radio u Noelovoj prvoj, Michelinovoj postavi, valjda je jedini chef koji u street food formatu koristi luksuzna ulja poput onih braće Chiavalon.

Hajrula kaže da je iskreno ponosan na suradnju s Chiavalonima. Hajruli se zasad najviše sviđa Chiavalonovo ulje Romano, koje je ušlo u recepturu novog specijaliteta Fish Housea, Mediterranean Poke Bowla, baziranog na sirovoj jadranskoj tuni. Fish House i Chiavaloni misle ozbiljno, tako da Tedi i Sandi Chiavalon najavljuju izradu posebne mješavine vrhunskog ulja samo za Fish House. Suradnjom s ultrapremium brendom kao što su ulja Chiavalon, Fish House se inteligentno pokušava izdvojiti iz sve brojnije konkurencije na tržištu ribljeg street fooda.

Drugi važan, strateški korak u razvoju Fish Housea jest završetak pripreme za franšiziranje. Fish House je sada dostupan za potencijalne franšizere, pa Hajrula očekuje da će se tijekom 2023. otvoriti više Fish House bistroa i street food lokala.

Vlasnik Fish Housea budućim franšizerima jamči prenošenje znanja, pristup svim sastojcima, logističku i poslovnu potporu, preuzimanje poslovnog modela, ali i posebne dodatke poput edukacije za zero waste proizvodni proces. Zvuči ambiciozno, ali ne vidimo zašto se ne bi ostvarilo. Street food baziran na svježoj jadranskoj plavoj i sitnoj ribi i istarskom i dalmatinskom ulju najprirodniji je format neformalne, lokalne , ukusne i široko dostupne hrane u cijeloj Hrvatskoj.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.