Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Američki reper PnB Rock ubijen dok je ručao u fast food lokalu u Los Angelesu

Na internetu pljušte reakcije nakon što je kao žrtva pucnjave u fast food lokalu Roscoe indentificiran poznati filadelfijski reper PnB Rock. Reper je bio na ručku sa zaručnicom kad je u Roscoe ušao naoružani čovjek, došao do njihova stola i naredio im da mu daju sav svoj nakit. Reper je očito odbio zahtjev, a napadač je izvukao pištolji i ubio ga s nekoliko hitaca.

Hitna pomoć je bila blizu i došla je vrlo brzo, ali PnB rock je umro 45 minuta kasnije. Napadač je istrčao iz lokala kroz sporedna vrata i pobjegao u automobilu koji ga je čekao. Policija traga za osumnjičenima. Kapeta Kelly Muniz izjavio je da je do pucnjave došlo u jedan popodne po lokalnom vremenu, u jako popularnom lokalu u centru Los Angelesa, dakle na mjestu koje bi trebalo biti sigurno.

Trenutna pretpostavka je da su pljačkaši pratili repera i njegovu zaručnicu. Druga teorija je da su gangsteri na Instagramu vidjeli objavu PnB Rockove zaručnice iz Roscoea, na koju je stavila lokaciju. Objava je u međuvremenu obrisana. PnB Rock proslavio se 2016. trap hitom Selfish.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.