Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

IDIOTI MEĐU UGOSTITELJIMA (2) Vlasnik samoborskog Lockdowna je otvoreni rasist koji flagrantno krši hrvatski Ustav. Trebaju ga bojkotirati i kupci i dobavljači

Ustav Republike Hrvatske podrazumijeva jednakost svih ljudi pred zakonom i u društvenim pravima. Stoga vlasnik samoborske pizzerije Lockdown, koji ne želi zapošljavati tamnopute radnike (ni Srbe) flagrantno krši Ustav Republike Hrvatske. Sasvim smo sigurni da bi i Vrhovni i Ustavni sud potvrdili da vlasnik Lockdowna na najgori mogući način krši Ustav.

Potpuno je, nadalje, jasno da je vlasnik Lockdowna uvjereni rasist; on razvrstava podobne za posao po boji kože i etničkom porijeklu. On, dakle, u svoj mali svijet uvodi rasne “zakone” /pravila o zapošljavanju, tipična za nacističke i fašističke režime iz prve polovice 20. stoljeća. Utoliko je vlasnik Lockdowna i uvjereni fašist, koji je osramotio Samobor najgore u ovom stoljeću: Samobor je grad pristojnih ljudi, a ne rasističkih ljudoždera.

Lockdownov rasistički ispad zahtjeva bojkot. Lockdown ne trebaju bojkotirati samo svi gosti koji drže do elementarne građanske pristojnosti. Lockdown trebaju bojkotirati svi njegovi dobavljači. Jer, svaka tvrtka koja nastavi surađivati sa samoborskom pizzerijom Lockdown poručuje da se slaže s njenim rasističkim porukama. Za početak, hoće li Coca Cola nastaviti surađivati s ovim rasističkim lokalom, i ako nastavi, kako će Coca Cola HBC Hrvatska objasniti svojoj centrali u Atlanti da sudjeluje u ovom nevjerojatnom rasističkom ispadu. Isto vrijedi i za sve druge Lockdownove dobavljače. Lockdownov današnji eksces uistinu je nešto najmalignije što se unatrag dugo godina desilo u hrvatskom ugostiteljstvu. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.