Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Korica i Bread Club dobivaju konkurenciju. Noel za desetak dana otvara pekarnicu

noel

Noel je drugi hrvatski Michelinov restoran koji se odlučio na otvaranje pekarnice. Prvu fine dining pekarnicu, Pupa by Pelegrini otvorio je chef Rudolf Štefan prije godinu i pol u Šibeniku. Noelova pekarnica zvat će se Noel Bread&Deli. 

Otvara se u Dukljaninovoj ulici odmah kraj restorana, u prostoru u kojem se jednom nalazio Mak na konac, čuvena slastičarna Petre Jelenić. 

Noelove kruhove i peciva mijesi i peče Nikša Mandić, koji je došao iz Bread Cluba; gospodin Mandić sinoć nas je impresionirao svojom selekcijom restoranskih kruhova.

Osim kruha i peciva, Noelova pekarnica prodavat će kave, kombuchu koju fermentira Noelov glavni barmen Karlo Ferenčak, Noelovu cold brew kavu i još ponešto slatkih, malih delikatesa.

Otvaranjem pekarnice u Dukljaninovoj Korica i Bread Club napokon dobivaju konkurenciju, što je odlična vijest za zagrebačku scenu kruha i peciva.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.