Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Vinski bar Nomu definitivno se useljava u Makarun

nomu-teslina-g

Prije dva tjedna objavili smo da se zatvara zagrebačka ekspozitura splitskog restorana Makarun i da će se u Makarunovom prostoru u Teslinoj otvoriti vinski i sushi bar Nomu.   U komentarima ispod teksta javio se predstavnik vlasnika Makaruna, stanoviti Goran Zorica, prilično brutalnom objavom, koju bismo nazvali neandertalskom kad bismo željeli vrijeđati neandertalce.

Zoricu smo zbog neprihtavljivog načina komunikacije odmah banirali, no nije nam bila jasna svrha njegove reakcije; na trenutak smo čak pomislili da nam vlasnik Nomua možda nije govorio istinu. No, danas su se na bivšoj Makarunovoj terasi pojavili natpisi Nomu.

Znači, sve što smo objavili bilo je točno, što je prokurist Makaruna morao znati. Ako je, dakle, siroti gospodin Zorica znao da je sve što smo napisali o Makarunu točno, zašto je na naš tekst reagirao tako agresivno i primitivno? 

Bojimo se da vlasnici Makaruna, barem neki od njih, spadaju u onu srećom manju grupu hrvstskih ugostitelja koji kontinuirano kompromitiraju svoju profesiju.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.