Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Rene Redzepi snima dokuseriju o hrani s redateljem True Detectivea i zadnjeg Bonda C. J. Fukunagom

redzepi-fukunaga-omnivore

Apple TV+ je objavio da je naručio novu dokumentarnu seriju o hrani Omnivore (Svejed) koju će režirati Cary Joji Fukunaga s Reneom Redzepijem kao naratorom. Cary Joji Fukunaga je režirao bisere poput serije True Detective, zadnjeg Bonda i filma Beast of No Nation o afričkoj djeci vojnicima.  

“Omnivore” će istraživati kako nas hrana povezuje i definira, kako pokreće politiku, oblikuje naša uvjerenja, objašnjava našu prošlost i predviđa našu budućnost. Veliki dio serije bit će posvećen ispreplitanju utjecaja i povezivaanje kultura kroz hranu.  

U svakoj epizodi autori će gledatelje upoznavati sa sastojcima koji su izgradili društva, utjecali na duhovnost i na druge načine trajno utjecali na ljude. 

Koncept Omnivorea razvio je Redzepi, s Fukunagom i novinarom Mattom Gouldingom (koji je među ostalim s Anthonyjem Bourdainom utemeljio divnu platformu Roads&Kingdoms). Njih trojica su i izvršni producenti, uz jaki producentski tim nekoliko američkih i europskih filmskih kuća.  

Apple TV+ s Omnivoreom upotpunjuje svoju rastuću listu nagrađivanih dokumentaraca, koji su dosad uglavnom bili fokusirani nashowbiz. Okvirni datum izlaska Omnivorea još nije objavljen jer je produkcija u vrlo ranoj fazi. 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.