Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Noel je predstavio svoje blagdanske kutije, vraćaju se fenomenalne babke i božićni kokteli Karla Ferenčaka

U svom božićnom pop-up deliju Noel je lani prodavao vjerojatno najbolji panettone chefa Bruna Vokala, vjerojatno najbolji u Hrvatskoj, fenomenalne babke, božićne kekse, terine, marmelade iz Vokalove kuhinje, tartar biftek, vrhunske komade mesa spremne za pećnicu, domaće štrukle, tjestenine s umakom…Bio je to pandemijski Božić i restorani su živjeli u kuhinjama, iza mračnih sala i vrata zatvorenih lockdownima.

Ovoga Božića zagrebački restorani rade punom parom, rezervacije se pune danima unaprijed i božićni programi su fokusirani na goste. Noel ovog Božića neće imati kapaciteta za deli ni za panettone, ali su ovih dana predstavili božićne gourmet pakete nekima od svoijh najvećih hitova.

noel-box-1

U Noelovoj velikoj crvenoj kutiji, idealnoj za večeri u dvoje ili da je ponesete u goste na božićna okupljanja, dolaze babka, božićni čokoladni cookiese i mali kolači, Noel Passion Sour, pivo koje je tim Noela s Varionicom osmislio za kombiniranje s hranom, fine marmelade i Noel Christmas Sour barmena Karla Ferenčaka. U kutijama je i čestitka koju možete personalizirati. Dodajte bocu dobrog pjenušca ili šampanjca i nigdje nećete doći praznih ruku. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.