Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Zagreb Burger Festival koroni odolijeva od 2. do 13. rujna, sa 14 kućica i tri food trucka

zagreb-burger-festival-g

Kroz četiri godine Zagreb Burger Festivala prošli su deseci restorana i roštiljarni iz cijele Hrvatske, na Strossmayerovu trgu ispeklo se na tisuće burgera u svim mogućim varijantama. Ova godina bit će, naravno drugačija zbog pandemije korona virusa, ali festival će se održati jer se po njegovim roštiljima i burgerima već mjeri smjena sezona u gradu. Ove godine Zagreb Burger Festival otvorit će duplo manje kućica, njih četrnaest, uz tri food trucka na kojima će biti Jamničin Gemišt&Nacho koncept, RougeMarin i kvarnerski pržioničari Hug & Punch. 

zagreb-burger-festival

Za burgere će i ove godine odgovarati ustaljeni lineup chefova, Mate Janković, Mario Mihelj, Marko Palfi, i Marin Medak s Robertom Hromalićem na desertima, a ove im se godine pridružuju Ivan Pažanin i Goran Nišević. Koktele će raditi Marin Nekić i Adriano Nejašmić. Glazbeni dio Zagreb Burger Festivala otvara i zatvara Ozren Kanceljak, program će voditi hrvatski DJ-i, a francuski plesač Nicolas Quesnoit pobrinut će se da sve što na Zagreb Burger Festivalu pojedete odmah i potrošite.

zagreb-burger-festival.g

Organizatori Zagreb Burger Festivala protuepidemijske su mjere već uspješno testirali na ljetnom Fuliranju Jungle, gdje je sve prošlo sigurno, opušteno i veselo.

ZAGREB BURGER FESTIVAL 2020.

3-13. rujna 2020.

Strossmayerov trg, Zagreb

Ponedjeljak-četvrtak 12:00-23:00

Petak i subota 11:00-00:00

Nedjelja 11:00-23:00

Ulaz je besplatan

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.