Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Sredstva za dezinfekciju se ne jedu i ne piju. Lijepo molimo ugostitelje da ih maknu sa stolova

dezinficijensi-restorani

Tko zna zašto, ali pojedini zagrebački ugostitelji odlučili su na sve stolove u svojim restoranima staviti bočice s dezinficijensima. Jučer smo na stolove ukrašene bočicama s dezinficijensom naišli u nesretnoj pizzeriji La Verna i u ultrapopularnom vinskom baru Cheese Bar (gdje smo probali izvrsnu Fakinovu Malvaziju iz 2019).

Budući da preporuke za rad ugostiteljskih objekata pripisuju sredstva za dezinfekciju samo na ulazu u lokal, nije nam jasno o čemu je ovdje riječ. Misle li ugostitelji da se gosti osjećaju sigurnije u društvu tekućine za dezinfekciju ili su pak odlučili isprobati ideju Donalda Trumpa o tome da se dezinficijensima virus korone mogao ispirati iznutra?

U svakom slučaju, budući da se sredstva za dezinfekciju ne jedu i ne piju, ona nemaju što tražiti na restoranskim i barskim stolovima. Dapače, njihov često prodorni, kemijski vonj prilično iritira i onemogućuje uživanje u hrani i piću, dok stolove čini vizualno odbojnima. Stoga lijepo molimo ugostitelje da sredstvw za dezinfekciju maknu sa stolova.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.