Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Zagrebački Tač za Uskrs priprema košare za potrebite, a u svakodnevnoj dostavi nudi čak i divlje šparoge

tac-dostava-g1

Tač Tihomira i Vesne Miletić priprema se za povratak restoranskog javnog života. U programu Touch to go, koji smo probali u utorak popodne, Tač dostavlja vjerojatno najautentičnija jela koja se ovih dana mogu naručiti u Zagrebu.

Hobotnica s bobom i male sipice u crnom umaku bile su upravo briljantne; ta hrana žestoko nadmašuje hrvatske kriterije hrane u dostavi.
No, Tač dostavlja i potpuno svježe divlje šparoge , koje smo kuhali točno dvije minute, i koje su nam donijele prvi pravi osjećaj proljeća otkako je počeo lockdown.

Uz ove genijalne šparoge, uživali smo u izvrsnoj bijeloj palenti, koji smo zalili Rizmanovom Selekcijom, jednim od najboljih dalmatinskih ulja iz aktualne berbe. Tač se, naravno , ne zaustavlja na Touch to go. U uskrsnom tjednu Tač priprema nekoliko humanitarnih i komercijalnih inicijativa, koje bi nam svima mogle uljepšati Uskrs. U suradnji s katoličkom udrugom Savao, Tač priprema listu potrebitih naših građana, kojima će biti podijeljeni uskršnji paketi.

tac-dostava-bolognese-boskarin
Bolognese s boškarinom
tac-dostava-sipe
Sipice na šporko, noćašnji ulov
tac-dostava-teletina
Ajngemahtec
tac-dostava-hobotnica-bob

Cijena Tačove uskrsne košare za komercijalne kupce iznosi 300 kuna, a ona sadrži istarski kuhani pršut, sir i vrhnje, jaja, rotkvice, mladi luk, i pince i kruh iz Bread Cluba. Restoran se odrekao bilo kakvih prihoda od uskršnje košare. Osim toga, jedan od najboljih zagrebačkih nacionalnih restorana za Veliki petak priprema bakalar i divlje šparoge, a za sam Uskrs cresku janjetinu s ražnja. Touch to go distribuira se preko Glova, dok se Tačovi uskršnji paketi, bakalar i janjetina mogu naručiti na brojeve 01 3776757 i 0993770567.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.