Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

KORONA USKRS Le Kolač se vratio, s vlastitom dostavom i posebnim uskršnjim paketima

le-kolac-easter-cookies

Slastičar Robert Hromalić, vlasnik zagrebačkog Le Kolača, bio je jedan od prvih koji je zbog neisplativosti dostave preko popularnih servisa odustao od tog načina prodaje, odlučio zatvoriti biznis i preispitati svoje opcije. Restoranska industrija nikad u povijesti nije doživjela šok kao što je masovno zatvaranje zbog epidemije korona virusa. Restorani, slastičarnice, barovi i kafići traže načine da prežive period zabrane rada, a oni ozbiljniji već traže i nove poslovne modele, za tržište koje nakon nakon korone sigurno više neće biti isto. 

“Zatvaranje je bio veliki šok. Bili smo i zabrinuti, u jednom periodu i pomalo depresivni, ali nakon kratke pauze odlučili smo se reorganizirati i krenuti ponovo,” rekao nam je u petak navečer Robert Hromalić. A sudeći prema tome kako izgleda Le Kolačev novi uskršnji program, krenuli s i novim entuzijazmom. Le Kolač se vratio s novim sistemom prodaje i potpuno novim proizvodima.

le-kolac-tarte

Sve što rade, od njihovih najpopularnijih signature kolača, preko Bajadera, Griotta i ostalih slastica  kobrendiranih s Krašom do torti i karamela u teglicama, sada se može naručiti u dostavi, u posebnim pakiranjima koja olakšavaju naručivanje i čuvanje više kolača. Usto, Le Kolač je napravio posebnu liniju kolača i keksa za Uskrs, u novim oblicima. 

le-kolac-easter-pack

Easter Pack s 18 kolača u obliku kockica (idealnih za jedenje pred kompjuterom dok ste s nekim na Zoomu) uključuje sve od čuvenog lješnjaka i yuzua do Rubyja, Six Pack uz najpopularnije Le Kolačeve okuse ima i njihov flan, u dostavi su i Six Pack Kraš i potpuno novi proizvod, kutije Easter Cookiesa, okruglih keksića od čokolade, vanilije i limuna.  

Osim kolača i uskršnjih slastica, u stalnoj ponudi su i tarte sa sezonskim voćem i ganacheom od bijele čokolade i torta od lješnjaka. Želite li nekoga razveseliti za Uskrs, Le Kolač je uveo Easter Mix, veće pakete po prijateljskim cijenama, u kojima su i kolači i keksi i karamel u teglicama. 

Dostava je beskontaktna i besplatna, dostavljaju na području Zagreba, a narudžbe primaju do jedan dan unaprijed, način plaćanja virmanski, isporuka kolača dan nakon uplate.

Narudžbe na: WhatsAppu +385 91 2966 667, Instagramu, Facebooku, info@lekolac.com

Ponudu Le Kolača možete pratiti na Instagramu i Facebooku

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.