Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Zlosretni Lokal u Teslinoj postao je podružnica riblje zalogajnice Ribice i tri točkice

lokal-g

Ni jedan lokal u centru Zagreba nije toliko često bankrotirao kao Lokal u Teslinoj, smješten preko puta Carpaccia. U protekle dvije godine Lokal se zvao Fast Duck Bistro, Pizza Duck i Lokal, a prodavao je sve i svašta. Zadnje dvije verzije pod imenom Lokal pokušavale su se baviti street foodom temeljenim na crnoj slavonskoj svinji, pa gastronomskom bistronomijom.

Ni jedno ni drugo nije izdržalo dulje od par mjeseci. Pa se poslije preuređenja pojavio novi Lokal, koji prodaje hranu iz riblje zalogajnice Ribice i tri točkice, koja se nalazi na uglu Preradovićeve  i Tesline, s terasom u Teslinoj.

Lokal i Ribice povezuje isti vlasnik prostora. Ribice su prije šest ili sedam godina bile korektan riblji bistro, s puno svježih školjki i solidne plave ribe, da bi se u međuvremenu pretvorile u zamku za turiste, koju već dulje vrijeme zaobilazimo. No, ta zamka relativno uspješno funkcionira. Stoga je logično da je Lokal postao ekspozitura Ribica i tri točkice. Nelogično  je, međutim, što se taj lokal u Teslinoj i dalje zove Lokal, ako je na zidu kraj ulaza istaknut jelovnik s logom Ribice i tri točkice. Restorani se ne bi smjeli dvostruko brendirati.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.