Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

Navis postaje prvi opatijski hotel i restoran s velikim privatnim vezom za brodove

navis-vez

Kruno Kapetanović, agilni vlasnik opatijskog five star hotela Navis, prošli nam je tjedan pokazivao planove za izgradnju četrdeset metara dugog pristaništa odmah ispod tog maštovito uređenog design hotela smještenog kraj mora, na izlazu iz Opatije.

Kapetanović je, naime, dobio građevinsku dozvolu za izgradnju veza koji može primiti osam jahti, ili četiri velike s dva mjesta za Navisov charter. Radovi će početi poslije ove sezone i trebali bi biti završeni do početka ljeta 2020. godine.

Navis će tako postati prvi restoran na Opatijskoj rivijeri s privatnim vezom za brodove. Što znači da će Navisov restoran početi privlačiti i nautičare koji spadaju među najbolje restoranske goste.

Cijela je kornatska restoranska scena, sa svojim prilično visokim cijenama, stvorena isključivo  zahvaljujući jahtašima. Nekadašnji projekt ACY-ja, najuspješniji turistički pothvat bivše države, u cijelosti je bio posvećen nautičarima. Izgradnja Navisova pristaništa dobra je vijest i za cijelu Opatijsku rivijeru jer podiže njen profil na hrvatskoj turističkoj pozornici.

aqua-panna-sidebar
ulje-2021-naslovnica

aviation-gin

Navis postaje prvi opatijski hotel i restoran s velikim privatnim vezom za brodove

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min