Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U luksuznom lošinjskom hotelu Alhambra 26 i 27. travnja održava se majstorska radionica Iločkih podruma

alhambra vina

Sezonu vinskih majstorskih radionica na Malom Lošinju ove godine otvaraju Iločki podrumi. Lošinjski su se masterclass dosad afirmirali kao najambicioznije vinske manifestacije na cijelom Jadranu.
Podsjetimo da su neke od dosadašnjih radionica bile posvećene zaista najvećim svjetskim vinima poput Chateau Mouton Rothschilda i Chateau Palmera, kada su polaznici imali priliku uživati u jedinstvenom iskustvu kušanja vertikali tih iznimnih vina.

Običaj je da sezona vinskih radionica na Lošinju koje se održavaju u raskošnom hotelu Alhambra, počinje vodećim domaćim vinarijama. Tako ovogodišnju sezonu otvaraju Iločki podrumi, jedna od svega nekoliko hrvatskih vinarija, uz Belje, Badel i Lagunu, koja je masovna kad je riječ o proizvodnji i vrhunska kad je riječ o kvaliteti.

velika berba

Masterclass Iločkih podruma održava se u Alhambri u petak 26. travnja u 16 sati. Poslije masterclassa u Alhambrinom fine dining restoranu Alfred Keller bit će priređena gala večera. Alhambrin kuharskit im pripremat će hobotnicu s mozzarellom, kovača s bobom i špinatom, raviole punjene mesom crne slavonske svinje i pačja prsa s brusnicama.

Među vinima koja će se poslužiti uz večeru posebno su intrigantni rizling iz 2006. i graševina iz 2008. te traminac iz izborne berbe prosušenih bobica 2011. koji će se točiti uz desert od ličija. Masterclass s vinskom večerom za javnost održat će se 27. travnja

MASTERCLASS ILOČKIH PODRUMA

Boutique Hotel Alhambra, Uvala Čikat, Lošinj

27. travnja 2019.

Rezervirati možete OVDJE

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.