Visa Inspire

Kult Plave Kamenice

Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Kornati vina

U četvrtak popodne na zagrebačkom Krematoriju ispraćen je Andrej Barbieri

barbieri-sprovod

U četvrtak odmah iza tri sata, na zagrebačkom Krematoriju, u Velikoj dvorani, organiziran je ispraćaj chefa Andreja Barbierija.

Na Krematorij su u sunčano popodne došli neki od istaknutih protagonista hrvatske restoranske i vinske scene, poput Rudolfa Štefana, Zdravka Tomšića, Marina Vanjka, Borne Janeša, Martine i Tomislava Tomca , Klaudia Jurčića i Saše Špiranca.

Chef Barbieri, jedan od najvažnijih ideologa moderne hrvatske gastronomije, profesionalni renome izgradio je u Skalinadi, Tramerki, Bevandi i restoranu Barbieri’s, da bi proteklih godinu i pol proveo u Quavanni, prvom katarskom restoranu s hrvatskim štihom. Andrej Barbieri umro je u subotu 9. ožujka u sušačkoj bolnici, prije navršene pedesete godine života.

s-pellegrino-simboli-laterali
vinski-izvjestaj-2018-naslovnica
ULJE2018-NASLOVNICA
VON BARF_Banner_300x250-01 FINAL

aviation-gin

U četvrtak popodne na zagrebačkom Krematoriju ispraćen je Andrej Barbieri

by Kult Plave Kamenice time to read: <1 min